Milyen a 2014-es ablak trend?

Legyen Öné a környék legszebb és legmodernebb háza! Mert csak a kertre igaz, hogy a szomszédé mindig zöldebb! Az alábbiakban kiválogattuk Önnek az ACTUAL legfrissebb katalógusából azokat a modern és szép megoldásokat, amelyeket érdemes Önnek is lenyúlnia saját otthona alakításakor.

Új, német nyelvű, igen jól áttekinthető katalógusunk nem csak esztétikai kalandra invitálja, hanem megtalálja benne a megvalósításhoz oly’ fontos műszaki információkat is:

– A katalógus elején megtalálja irányelveinket, úgymint 1. egyszerű kapcsolatfelvétel, 2. teljes körű tanácsadás 3. magas minőségű ablakok, pontos szállítás, gondos szerelés 4. kapcsolattartás 5. garanciák. A lekérdezések alapján a vevői elégedettség: 95%

– 13. oldal: ablakok áttekintése – hogy a kedvérevalót választhassa!

– 14. oldal: ALWOOD & ALEVO:  reddot dizájndíjas ablakok. Kívül a tok-szárny és az üveg, belül a tok és a szárny síkban záródnak. Egy dizájn, amely már túllép a műszaki célokon

– 24. oldal: MATRIX & CUBIC F.line – a legkeresettebb Energia Zseni ablakok, a jó hőszigetelés dizájnos szakértői

– 34. oldal: LOFT üvegfalak – pihentető panorámák kínálata

– 48.oldal: MATRIX és CUBIC család ablakai a klasszikusok kedvelőinek

– 60. oldal: emelő-tolóajtók, ha szereti a tág teret

– 70.oldal: műszaki előnyök! ezeken a kidolgozott, precíz műszaki megoldásokon jóval több múlik, mint gondolná – a komfort és a kényelem!

– 78.oldal: a faablakok és az alumínium borítások alapszínei – de bármilyen elképzelés megvalósítható!

– 80.oldal: egyet lapoz, és azonnal ki tudja választani az Önnek tetsző kilincset, és itt talál információkat a megfelelő szerelésről is!

– 82.oldal: azt ugye tudja, hogy mekkora jelentősége van ma már az árnyékolásnak?… Fontos fejezethez érkezett!

– 94.oldal: csak haladóknak! kevés helyen talál ilyen aranybányára – minden ablak minden fontos értéke egyetlen, áttekinthető táblázatban összefoglalva!

– 95.oldal: a garanciák -bármikor szüksége lehet rájuk!

FONTOS MEGJEGYZÉS:
az első belső borító szépséges háza itt, Budapesten áll, és megnyerte az Év Homlokzata 2011 díját!

És akkor most ITT lapozzon bele!

 

Written by