…felnő a 3. generáció, és még ő is örömmel könyököl ugyanannak a faablaknak belső párkányán.
A 3 anyag kombinációja ezt lehetővé teszi!

A 3 in 1 faablak

és 3 jó érv, hogy ne a vételi ár alapján vásároljon ablakot!CUBIC F.line fa-alu ablak háromrétegű üveggel

 • Ismeri azokat a faablakokat, amelyek csak némi nekifeszülés után záródnak?… Már ha záródnak…  Az ezután fellépő természetes szellőzést ne is említsük!…
  A jó fa- alu ablakok tokja és szárnyprofilja azonban három rétegből ragasztottak, mint ahogyan az ábrázolt CUBIC F.line fa-alu ablakon is látszik. Így a fa nem tud vetemedni, a szálirányok ugyanis kiegyenlítik egymást. Ez az ablak sok év után is remekül fog zárni! Még unokái is látni fogják!
  Belül a fa eleganciájával találkozik. A minimáldizájn ablak méltó dísze az igényes otthonoknak. Azonban ha Ön a klasszikus vonalvezetés kedvelője, úgy a CLASSIC vagy VIVa az Ön ablaka.
 • Ön is utálja az ablakmázolás keserveit?… A felfordulást, a port…
  Ha ezt a jövőben el szeretné kerülni, az alumínium borítás megvédi ablakát, nem lesz szükség külső mázolásra! Ugyanis az alumínium burkolat remekül védi az időjárás viszontagságaival szemben! Ráadásul műanyag klipszekkel van illesztve, tehát nem rontja a fa hőszigetelő képességét!
 • Ismeri a gyenge minőségű nyílászárók okozta “huzat-” vagy “nyitott ablak-érzést”?… Gondolta volna, hogy ezt unokáink már talán nem is fogják ismerni?…
  Ugyanis kevesen tudják, hogy a háromrétegű üveg  csaknem fallal azonos hőmérséklete kellemes lakóklímát eredményez. Ha az üveg ráadásul melegperemes, még jobb a hőszigetelése!
  Szeretné, ha szeme elé tárulna a panoráma?…  Kertre táruló nappalit szeretne?… Ezzel az ablakkal megvalósíthatja elképzeléseit!

Többet szeretne megtudni a fa-alu ablakokról?
Kérjen konkrét információt vagy ajánlatot: