4 ok,
hogy miért válassza az ALEVO vagy az ALWOOD dizájnablakokat?

Forradalmian új ablakdizájn: Megszoktuk, hogy egy ablak különböző darabokból áll össze, amelyek csatlakozását fúgák, ki-beszögelések jellemzik. Az ACTUAL most szakított ezzel a hétköznapi hagyománnyal és az igényes műszaki megoldásait dizájnos megjelenésbe öltöztette: Mintha egyetlen darabból készült volna az ablak. Eltűntek a ki-beszögelések, fúgákkal kísért csatlakozások, kívül-belül egy síkra illeszkednek az alkotórészek – ahogyan a szakma mondaná: síkban záródóak.

1. Eljött a formák ideje: síkban záródó díjazott dizáj

Kívül az üveg-szárny és a tok síkban záródnak (azaz egy síkot képeznek, ki-beugrások nélkül), nemes nyugalmat tükrözve. Belül a tok-szárny záródik síkban. Nincsenek felesleges fugák, ívek – minden lényegre törően egyszerű. Még a kilincs dizájnja is harmonizál: nemesacél kivitelben, lapos rozettával (kérésre). Ahogyan Ön szeretné!
A különleges, reddot dizájndíjjal elismert ACTUAL ablakdizájn, az ALWOOD fa-alu ablak, és az ALEVO műanyag-alu ablakok szabadalommal védettek.

ACTUAL miniszárny

 

2. Azonos megjelenés

Mind a fa-alu ablak, mind a műanyag-alu ablak megjelenése azonos – így Ön a két anyaggal észerűen és költséghatékonyan tud kombinálni. Ha adhatunk tippet, pl. a lakótérbe válassza az elegáns faablakot, míg a fürdőszobába akár a hozzá illő műanyagot!

 

3. Rendkívül karcsú tok-szárny

A tok-szárny mindössze 106 mm, a szárny pedig csak 20 mm, melynek színét kívül külön megválaszthatja.  mellett nagyobb üvegfelületre van lehetőség – több fény árad be, a napfény energiája a hőszigetelő üveg következtében jól hasznosul, és így Önnek csökken a fűtésszámlája. Már ezektől is jól érezheti magát, de van még további lehetőség is: a SOLAR üvegünk g-értéke (összenergia-átbocsátási tényező) 62% (háromrétegű, Ug 0,6 W/m2K esetén), ami a napfény energiájának jelentősen több hasznosulását jelenti, a korábbi, háromrétegű üvegekhez képest.
A nyári túlmelegedés ellen az ACTUAL árnyékolók remek megoldásokat kínálnak!

CUBIC.DESIGN ACTUAL kilincs

 

 

 

 

4. High-tech műszaki megoldások

— A letisztult dizájnt az ablakpántok sem törik meg – rejtett INSIDE vasalatunk fokozza a felület egységét. Az ACTUAL alaplap nem csak dizájnos, hanem statikailag remekül terhelhető, akár háromrétegű üveges, nagy súlyú szárnyak esetén is.
– A QUADROBOND ragasztási eljárásnak köszönhetően az üveg és a szárny stabil egységet képeznek, ugyanis az üveg körben, a szárnyba beragasztásra kerül. Ettől jobb lesz a hőszigetelés, a stabilitás és a betörésvédelem is.
– Ezen ablakok üvegei eleve melegperemmel, azaz Super-Kälteblocker üvegtávtartóval készülnek. Az üvegtávtartó fut körbe az üvegtáblák között. Régi emlékeinkben még fémesen fénylő alumínium távtartóként szerepel – ez itt azonban már fémmentes anyagból készül, amely jól szigetel. A melegperem az ablak leggyengébb pontját, a peremet javítja: nem hűl le az ablakperem, lényegesen csökken a pára- és penészképződés!
– FIX PUNKT: Az ablakok alumíniumborítása a részletekig kidolgozott: a sarkokon speciális szög rögzíti az illesztést. Az alumíniumborítás stabil keretként kerül fel az ablakra, ami az Ön számára a hosszú élettartamot és szép illesztést jelent sok-sok év múlva is!

 

INGYENES SZAKTANÁCSADÁST / AJÁNLATOT itt kérhet:

Közvetlen kapcsolat:
Tel.: +36 1 278 2023
eMail: info@actual.hu