Egy erős márka innovációs ereje és biztonsága

ACTUAL_irodahaz Immár több, mint 40 éve gyárt az ACTUAL Fenster AG csoport Ausztriában innovatív nyílászárókat. Mára Közép-Európa egyik piacvezetője az ablakok-ajtók és árnyékolók területén. Az ACTUAL 100%-ban családi tulajdonban van: Herwig, Ingo és Claus Ganzberger tulajdona. A közös cél – a folyamatos jobbítás és fejlesztés – inspirálja a több, mint 400 munkatársat és 150 ACTUAL-partnert Európa-szerte. A saját fejlesztésű ablak- és ajtórendszereknél nagy hangsúlyt kap mind a magas szintű technikai kivitelezés, mind a dizájn. Az ACTUAL már háromszor kapta meg az Osztrák Környezetvédelmi Minisztérium ill. a Felső Ausztriai Tartomány innovációs díját. Az 1970-ben, Walter Ganzberger által alapított vállalatcsoport mindig is fontosnak tartotta a kutatás-fejlesztést: az ACTUAL volt az első osztrák vállalkozás, amelyik maga fejlesztett és gyártott ablak-ajtórendszereket ill. úttörő szerepet játszott a környezetbarát, ólommentes profilok gyártásában. A központi telephely Felső-Ausztriában, Haid/Ansfeldenben található. A rohamosan fejlődő faablakgyár Hirnsdorban működik. A gyártott ablakegységek mennyisége 220.000/év. Az elmúlt évben nagy arányú kapacitásbővítésre került sor.

Küldetésünk és céljaink

A vevőink, beszállítóink és munkatársaink megbízható, korrekt partnere vagyunk, akik számára fontos szempont a jó együttműködés, hogy csúcsminőséget szolgáltassunk, a lehető leggyorsabban.

C égünk első számú alapelve: A vevő a legfontosabb! Sikerünk alapja kereskedőink sikere. Nagy erővel dolgozunk azon, hogy vevőink elégedettek legyenek és hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk kereskedőinknek a gazdasági sikerhez.

T echnológia, Minőség és Szolgáltatás: Termékeink és szolgáltatásaink minősége nagyon fontos számunkra. Céltudatosan dolgozunk azon, hogy az ablak, ajtók és árnyékolók innovációja terén szerzett vezető helyünket folyamatosan meg is tartsuk.

U tódaink érdekében: Energiahatékony és értékes termékeinkkel és szolgáltatásainkkal hozzájárulunk, hogy vevőink életminősége javuljon. Igényes nyílászáróinkkal a globális felmelegedés lassításért is teszünk.

A mbíciózus, team-orientált kollégákkal dolgozunk. Folyamatosan képezzük kollégáinkat és figyelünk arra, hogy a legjobb teljesítményt tudják nyújtani.  Minden munkatárs egy ACTUAL vállalat.

L átható sikerünk titka: Teljesítmény- és eredményorientáltság.  Folyamatos növekedésünk az alapja innovációinknak, mely biztonságot ad vevőinknek, beszállítóinknak és nem utolsó sorban kollégáinknak.


 

Díjak & Elismerések

Európai Uniós Támogatás, 2006

A magyarországi ACTUAL telephelyén, az A-850-es profilrendszer gyártásához szükséges technológia fejlesztés beruházása az Európai Unió és a Magyarország kormányának finanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

Eneriga Zseni díj, 2008

A MATRIX HYBRID ablak megkapja az Osztrák Környezetvédelmi Minisztérium Energia Zseni díját. A high-tech energiatakarékos ablak az első olyan műanyag nyílászáró, mely egyesíti valamennyi élenjáró, energiatakarékos eljárást, és ezáltal kimagasló hőszigetelési értéket ér el.

Felső-Ausztria második vezető cége, 2010

Az Austrian Leading Companies elnevezésű vizsgálat során, a Big Players kategóriában az ACTUAL Felső-Ausztriában a második helyet érdemelte ki. Az értékelés alapja a gazdasági adatok (mint pl. saját tőke, stb.) voltak.

ÉMI-TÜV Tanúsítvány, 2010. július

ÉMI-TÜV Tanúsítvány 2013Az audit során immár újra bizonyítást nyert, hogy a műanyag nyílászáró profilok gyártása és forgalmazása, valamint nyílászárók forgalmazása rendszer megfelel az MSZ EN ISO 9001 : 2009 szabvány követelményeinek. Ezzel is biztosította az ACTUAL, hogy az Ön által megvásárolt ablakok minden szempontból megfelelőek legyenek.

ÉMI-TÜV Süd Kft. oklevele, 2011. május

ÉMI-TÜV Süd Kft. Oklevele 2011 Az ÉMI-TÜV Süd Kft. oklevéllel ismerte el az ACTUAL azon törekvését, hogy már 10 éve folyamatos a gyártás és az értékesítés ellenőrzése, a mind jobb kiszolgálás érdekében. A jó minőség és a folyamatos fejlesztések mind a cég, mind a vásárlók érdeke – melyet már nem ma kezdett.

“A – minimális kockázat” – Opten Kft. cégelemzése, 2011. augusztus

Opten Kft. cégelemzéseAz Opten Kft. oklevéllel ismerte el, hogy az ACTUAL  besorolása az  “A – minimális kockázat”. Ez is mutatja az ACTUAL megbízhatóságát, a részletekre való figyelését. Nem csak a vásárlók, hanem a beszállítók bizalmának a megőrzése is cél. A mai világban ez komoly érték!

ÉME – Építőipari Műszaki Engedély, 2010. január

ÉME Építőipari Műszaki Engedély 2010Az ACTUAL a minőség ellenőrzésére mindig is nagy hangsúlyt fektetett. Így a cég már a kezdetektől fogva rendelkezik az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. engedélyével, mely időről-időre meg lett hosszabbítva.

TÜV AUSTRIA CERT, 2012. május

TÜV Austria 2012 májusA TÜV AUSTRIA CERT eljárás alapján megerősítette, hogy az ACTUAL Fenster Türen und Sonnenschutz GmbH irányítási rendszerét az EN ISO  9001 : 2008 szabályrendszernek megfelelően vezette be és alkalmazza az ablakok, ajtók és árnyékolástechnika fejlesztése, gyártása és értékesítése területén – ezzel is hangsúlyozva szándékát a mind jobb termék irányába.

Felső-Ausztria második vezető cége, 2010

Az Austrian Leading Companies elnevezésű vizsgálat során, a Big Players kategóriában az ACTUAL Felső-Ausztriában a második helyet érdemelte ki. Az értékelés alapja a gazdasági adatok (mint pl. saját tőke, stb.) voltak.


 

Vélemények

Ide kattintva olvassa el néhány ügyfelünk véleményét!

Karrierlehetőség az ACTUAL Magyarországnál

Gyártóüzemi munkatárs

Keresünk gyártóüzemi munkatársat. Részletek és jelentkezési lehetőségek a hivatkozásra kattintva olvashatók.


 

Tárhely szolgáltató

UNAS Online Kft.

Sopron, Kőszegi út 14.

Email: unas@unas.hu

Telefon: +36-99/200-200

Weboldal készítés

DizájnExpressz Honlapszerviz

Honlap optimalizálás

HÁLÓSZEM Online Marketing