Referenciák

A VÉGEREDMÉNY NAGYON SZÉP LETT! :)

Tetszik a táblázatos forma (http://www.actual-ablak.com/ablakvalaszto/), így egyszerűbb összehasonlítani a termékeket. Ami anno nagy hiányosság volt szerintem, az a lehetséges kiegészítők összeválogatása. Például a kilincs választékot csak a katalógusban tudtuk megnézni, az egyéb (pl biztonságtechnikai) kiegészítőkről pedig a katalógus is csak említést tett, nem igazán volt részletezve.

Ezeket leszámítva továbbra is teljes mértékben elégedettek vagyunk a termékekkel, nem bántuk meg, hogy ACTUAL  nyílászárókat választottunk! :)

2017. augusztus

Balku Bálint


Én nem írok…

Én nem írok Önökről, hanem ajánlom Önöket másoknak.

2017. június

M. Péter


Az sem mindegy, hogy ki szolgálja ki az embert.

Most kezdjük belakni az új otthonunkat. Bár nyilván nem volt olcsó, de nagyon szeretjük az ACTUAL nyílászáróinkat (ALWOOD és ALEVO) és árnyékolókat. A szomszédok a csodájára járnak, nem fogok meglepődni, ha más is ilyet rendel a környéken.
Persze az sem mindegy, hogy ki szolgálja ki az embert. Megnyugtató volt, hogy mindig lehetett számítani rájuk.

2017. május

Tóthné N.Zs.


Toldi_Szeged15

A lehető legjobbat választottam!

Nem tudok mást írni, mert ez az igazság !

Néhány szóval úgy tudnám leírni, hogy a lehető legjobbat választottam nyílászárók/ajtó/árnyékolók terén, mikor az Actual mellett tettem le a voksomat, de szeretném kifejteni, miért gondolom így. Akik követik a modern építészeti irányelveket, azoknak nem újdonság, hogy manapság a passzív, nullás energiaszintű házak kerültek előtérbe és itt jönnek képbe a nyílászárók, amik nélkül ez az irányelv nem tud megvalósulni. Én élvonalbeli, dinamikusan fejlődő céget kerestem, ahol a minőség és az innováció kulcsfontosságú, mert nem 2 évig akarom a nyílászárókat használni. Ami meglepett, az az extra ügyfélorientált hozzáállás: számtalan alkalommal váltottunk email-t, naponta többször is, mindenben segítő kezet kaptam, mindenről tájékoztattak, mindennek elmondták az előnyét vagy akár hátrányát. Ha valami eszembe jutott este 6kor, telefonáltam, felvették és segítettek. Ha valamiben változtatni akartam, változtattak, ha ezt 20x kértem, 20x csinálták egyetlen rossz szó nélkül. Azt hiszem ez az a fajta kommunikáció, segítőkészség, ami miatt hiánytalan lett minden és maximálisan minden úgy lett legyártva, ahogyan azt szerettem volna.

Más cégeknél ez nem így van, ezért kell kiemelnem ezt, mert ez az extra, ami miatt az élvonalbeli márkák közül az Actual kitűnik és ezáltal tud többet nyújtani konkurens gyártókkal szemben. Minden ablak, ajtó, árnyékoló pontosan ütemterv szerint lett kész, az Actual beépítőcsapata pontosan érkezett a helyszínre, mindent időre és tökéletesen készítettek el. Semmiben sem tértek el, minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Én teljesen elégedett vagyok, az építkezés során ez volt az az élmény, amit mindenképp ki tudok emelni, egy jó döntés, olyan amit nem bántam meg és ez nekem sokat számít. Fizetésekkel sem volt soha gond, hihetetlen rugalmasan kezelték, mindent megtettek, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számomra minden kifizetés.

Az árak, láttam, hogy sokan leírták, hogy lehetnének kedvezőbbek is. Ezzel azért nem értek egyet, mert itt élvonalbeli gyártókról van szó és hasonlóak az árszabások, az árnak tükröznie kell azt, amit az adott gyártó képvisel. Viszont ha azt nézzük meg, hogy az Actual mennyi mindennel többet tesz meg az elégedett vásárlókért, mennyivel nyújt többet, úgy azt kell mondjam, hogy az élvonalban az Actual a legkedvezőbb árfekvésű cég.

2015. április

Toldi Henrik

Teszik a dolgukat

Igaz a mondás: a puding próbája az, hogy megeszik. Megettem és jó volt. 2000 óta a családi házam valamennyi külső nyílászárója ACTUAL, redőnyökkel, rovarhálókkal kompletten. 15 éve hibátlanul működik minden. Sőt, a legkisebb elszíneződés sem tapasztalható a nyílászárókon a napsütötte helyeken sem. Egyszóval maximálisan elégedett vagyok. Teszik a dolgukat pontosan, megbízhatóan. Köszönet érte.

2015. április

Kiricsi István

Látszik a minőség

Az actual nyílászáróink nem hivalkodóak, de mindenki számára egyértelműen látszik a minőség. Ugyan még nem költöztünk be, de a szakemberek már most 100%-ra értékelik. Külön értékeljük, hogy minden úgy történt, ahogyan a kapcsolattartó képviselővel megállapodtunk.

2015. március

dr. S.I.

Köszönet a tanácsokért!

Szeretném megköszönni a sok hasznos és valóban hozzáértő tanácsot, amit Öntől és kollégájától kaptam. Az ablak vásárlás során ezen tanácsokat vettem figyelembe és így sikerült az egyáltalán nem olcsó beruházást sikeresen megvalósítanom. Faablakból valóban csak jót szabad venni, és lehetőleg háromrétegű üveggel.
 
Munkájukhoz további sok sikert, illetve sok – hozzám hasonlóan elégedett – vásárlót kívánok!
 
Zsilinszky Marianna
ablak1

Mennyivel jobb a háromrétegű üveg!

2003-ban hosszú keresgélés után fedeztem fel az Actual-t. Azóta a szüleim lakásában és nálam is az Önök ablakait építettem be, tehát igazán mondhatom, hogy van tapasztalatom. Nagyon szeretjük őket, kiválóan működnek! Jó, hogy fejlesztik is a termékeiket, mert már a 3-rétegű üveget is lehet választani. Hatalmas!!!  a különbség a kétrétegű és a háromrétegű között. Legutoljára ez utóbbit vettem. Nagyon jól tartja a meleget! Minden leendő vásárlónak szívből ajánlom az Önök cégét, és termékeit, és munkatársait.
Asztalos Lívia