Ön is az árakkal kezdi, és általában azok alapján dönt, amikor nyílászárót választ? Így nagyon sok fontos szempont elsikkadhat, aminek az árát a későbbi évek folyamán kell megfizetni. Összeállítottunk néhány szempontot, melyekkel felkészülten indulhat nyílászárót választani – hosszú évekre! A döntés előtt érdemes újra átgondolni őket!

 

6. Az összefüggések

Minden mindennel összefügg: egy jó ablak jelentősen csökkenteni fogja a fűtésszámlát, a jó árnyékolás pedig a klímaberendezés költségeitől mentesítheti.

Tipp:

  • A nyílászárók kiválasztásakor az egészben gondolkodjon!
  • Érdemes végiggondolni azt is, hogy HOGYAN fogom az egyes ablakokat a jövőben használni? Pl. ha egyes ablakokat biztosan nem akar nyitogatni, oda a fixablak is megfelelő, ami árban jóval jobban jön ki!
  • HOL lesznek az egyes ablakok? Ha az északi falon, vagy fürdőszobában – oda nem feltétlenül kell a drága faablakot venni. A külső alumínium borítás miatt a külső kinézet így is egységes lehet! A déli panoráma viszont az esztétikai élmény mellett szoláris nyereségforrás is – de a nyári árnyékolást feltétlenül meg kell oldani! Itt viszont érdemes lehet akár üvegfalra is költeni!

7. A garancia

Tipp:

  • Vásárlás előtt informálódjon a garanciális feltételekről!
  • Nézzen utána, hol és hogyan gyártják az ablakok! Az igényes gyártás produktuma lesz a stabil szerkezet, mely évek múlva is gond nélkül bezáródik. Az ismert márkáknál évek múlva is lesz lehetősége alkatrész utánpótlásra!
  • Úgy érdemes nyílászárót vásárolni, hogy gondoljunk bele: minden reggel ezt fogjuk kinyitni, és a munkából fáradtan hazaérve ez fog minket először üdvözölni!

Hazaérve a nyílászárók fogadnak először

Hasznos volt?
Vannak még kérdései?
Küldje az info@actual.hu-ra és válaszolunk!

INGYENES SZAKTANÁCSADÁST / AJÁNLATOT itt kérhet:

 Közvetlen kapcsolat: +36 1 278 2023
info@actual.hu